Mampreneur - voor ondernemende vrouwen en moeders

Lees op deze pagina meer over Mampreneur Nederland - speciaal voor ondernemende vrouwen en moeders

voor ondernemende vrouwen en moeders - Mampreneur

Hallo allemaal en welkom op de site van Mampreneur. Een site voor ondernemende vrouwen en moeders met een eigen of startende onderneming. Mijn naam is Sandhya Baidjoe, moeder van 4 kinderen van 21, 17, 12 en 8 jaar en heb jarenlang mijn eigen ondernemingen gehad. Ik ben weduwe geworden in 2008 toen ik 40 was en stond er plotseling alleen voor met 4 kinderen. Maar ik heb nu sinds ruim anderhalf jaar een hele lieve vriend met een zoon van 11 jaar. De kinderen kunnen het goed met elkaar vinden en zij ook met mijn vriend. Door de jaren heen heb ik veel kennis opgedaan over het ondernemerschap en ik wil deze kennis ook met jullie delen en ik hoop dat jullie ook jullie ervaringen met ons wilt delen. Je bent nooit uitgeleerd is mijn motto. Iedere dag leer je er weer wat nieuws bij en wil ik graag ondernemende vrouwen en moeders helpen te groeien.

Mijn ondernemingen bestonden o.a. uit een schoonmaakbedrijf en een uitzendbureau. Mijn klanten waren o.a. Hilton Hotel Schiphol, vele Golden Tulip hotels in Nederland, Kasteel de Hooge Vuursche en nog veel meer. De klanten had ik zelf geworven. Helaas bestaat dit bedrijf niet meer door de introductie van o.a. de Euro.

In 2005 ben ik Pari-International gestart - een internationaal modellen- en casting-agency. Ik had toen mijn eigen tijdschrift i.s.m. Adlabs (grootste bioscoopketen in India). Ben ik distributeur geweest van Asiana Europa (grootste Indiase bruidstijdschrift) en agent voor B4U Europe (grootste Bollywoodzender van de wereld). In 2009 zocht één van de acteurs - Arfi Lamba van Slumdog Milionaire - iemand om hem te vertegenwoordigen tijdens het Cannes Film festival. Hierdoor is mijn netwerk nog groter geworden en heb ik gewerkt met filmdirector Jazz Virk (o.a. bekend van zijn clips voor Nelly Furtado en Enrique Iglesias enz.) en ben ik ook agent geweest voor verschillende modelabels in Engeland. In 2011 ben ik geïnterviewd voor World Fashion tv in Lausanne, Zwitserland en hebben mijn modellen in 2010 en 2011 tijdens het filmfestival van Cannes in hotel Oxygene gewerkt voor Playboy, Hugh Hefner.

Op 1 oktober 2014 ben ik Mampreneur gestart voor ondernemende vrouwen en moeders en ik moet zeggen dat ik heel blij ben met de respons hierop. Ik ben Mampreneur gestart omdat ik niet veel informatie kon vinden zoals tips, netwerken enz voor vrouwen en moeders met een eigen bedrijf.
Ik zou zeggen veel leesplezier, motivatie en inspiratie en blijf mailen of bellen als je iets wilt weten of vragen hebt of iets wilt bijdragen aan Mampreneur.

Sandhya Baidjoe - Eigenaar/Oprichtster

Mampreneur is onderdeel van Roma Business Solutions

(C) 2016 Alle rechten voorbehouden / KvK nr.: 61990361

https://www.facebook.com/mampreneur

https://twitter.com/MamPreneur1

https://plus.google.com/u/0/116528585407932040906/about

https://www.linkedin.com/groups/Mampreneur

PS: voor vragen of tips kunnen jullie mij e-mailen: [email protected]

Mampreneur - voor ondernemende vrouwen en moeders