Miranda Kleijweg-de Groote | Body Mind Release Therapeut

Lieve vrouwelijke ondernemer

Voel jij het in je lijf als je weet waar je naar toe wilt, als je weet wat jij wilt doen en welk bedrijf jij op wilt starten?

Een praktijk, een webwinkel, een lunchroom een kleding of sieradenwinkel. Iets waar jij al zo lang naar verlangt.

Als je je ogen dicht doet zie je het helemaal voor je…. Jij als ondernemer aan het werk in jouw eigen bedrijf. Het tintelt, je hebt megaveel energie, ziet overal kansen en je voelt je heel erg positief. Je neemt de beslissing: je gaat het doen! Jij gaat jouw droom waarmaken want jij hebt de wereld iets te bieden!

Hoe vaak heb je deze gedachten? En wat komt er van jouw dromen terecht?

Waarom is er toch altijd een excuus om het niet te doen, om het nog maar even uit te stellen en dus niet te kiezen voor jezelf.

Je bent dan verdrietig en boos op jezelf tegelijk. Iets in jou houdt je tegen!

Oke, laten we dat “iets” eens Little Miss Fear noemen. Zij zorgt voor gevoelens van onzekerheid, is terughoudend, durft geen risico’s te nemen en is angstig.

Je voelt het in je lijf, het voelt niet fijn en je neemt de verkeerde afslag (de “verkeerde” keuze gebaseerd op angst en onzekerheid).

Dus met Miss Fear aan het stuur kom jij niet waar je moet zijn.

Iemand anders “moet” dus aan het stuur: juist de manager, de CEO in jou. Zij weet de juiste weg en laat zich niet afleiden, heeft zelfvertrouwen en gaat voor haar dromen.

Tijdens de Mampreneur on Tour in Almere geef ik tips over hoe jij Miss Fear herkent en hoe jij haar kunt fixen zodat zij niet meer op de rem trapt.

Lieve vrouw, ook jij kunt je dromen waarmaken!

Liefs,

Miranda Kleijweg-de Groote

Body Mind Release Therapeut