Evenementen | Ondernemende vrouwen en moeders | Mampreneur on Tour

Mampreneur Nederland > Evenementen | Ondernemende vrouwen en moeders | Mampreneur on Tour

[tt_events title='Evenementen voor ondernemende vrouwen en moeders' columns='4' type='1']

Evenementen | Ondernemende vrouwen en moeders

Mampreneur Nederland presenteert: Evenementen ondernemende vrouwen en moeders

Mampreneur on Tour Nederland

Evenementen Ondernemende vrouwen en moeders

Mampreneur Nederland start een tour door Nederland om ondernemende vrouwen en moeders wegwijs te maken in ondernemersland. Diverse sprekers zullen hierbij aanwezig zijn en zullen verschillende onderwerpen aansnijden die interessant zijn voor de ondernemende vrouw en/of moeder.

Het doel is landelijke bekendheid voor Mampreneur en haar Mampreneurs, doordat zij zichzelf kunnen promoten en zichtbaar kunnen maken. Tijdens het evenement zullen er sprekers uit het bedrijfsleven aanwezig zijn die ieder verschillende onderwerpen aansnijden die van belang zijn voor de ondernemende vrouw en/of moeder.

Locaties Mampreneur on Tour Nederland | Evenementen Ondernemende vrouwen en moeders

Workshop Lachyoga | Exclusief tijdens het Mampreneur on Tour evenement

Lachyoga docent Morten Rosenlund | Mampreneur on Tour evenement

Lachyoga docent Morten Rosenlund | Mampreneur on Tour evenement

Mijn naam is Morten, mijn streven is een yogi' zijn en daarin vind ik het fijn om andere mensen dezelfde rust en blijdschap te brengen die ik heb ervaren, ik heb in de loop der jaren verschillende technieken geleerd om meer rust en aandacht in mijn leven te brengen + de mensen om mij heen te mogen ontvangen die hier ook graag naar toe werken. Lachyoga en Ademhalen zijn voor mij manieren.

Lachyoga

Is een manier van regels breken, de regels van jezelf en de regels die leven in sociale contacten. Lachen op het juiste moment is hier niet van toepassing. Door middel van het gebruik van technieken om te lachen kun je ervaren dat nep en echt lachen vrij dicht bij elkaar ligt en hoop ik dat wij die brug samen kunnen bewandelen. Goed om te weten is dat het lichaam geen onderscheid maakt tussen nep en echt lachen en zal de serotonine gewoon worden aangemaakt, dus kun je met beide genoeg oefenen.

Ademhaling-sessie

Ademhalen staat centraal in ons leven, niet? Hoe komt het dat wij hier vaak niet bewust van zijn als dit zo een groot deel van ons leven wel aanwezig is, bij deze ademhaling-sessie gaan wij een anker maken in de ademhaling, ervoor zorgen dat er meer bewustzijn & aandacht naar de adem gaat. In yoga noemen ze het de Koorma Nadi en zeggen ze wanneer je controle over dit deel van je leven hebt, je mogelijkheden oneindig groot worden.


Mampreneur Nederland