post

Mampreneur Nederland > Ontmoet & groet Humberto Tan 21 december bij boekhandel Stumpel!

Ontmoet & groet Humberto Tan 21 december bij boekhandel Stumpel!

  • By Sandhya 
  • Category: Nieuws 
  • Comments (0) 

Zondag 21 december van 15:00 tot 16.00 komt Humberto Tan naar Boekhandel Stumpel om zijn nieuwe boek "Let's dance" te promoten.  

Vanaf 14.00 kan iedereen al langs komen voor een gezellige muzikale middag!

Muziek wordt verzorgd door DJ Kees Teutscher.

Iedereen kent Humberto Tan als de bevlogen en charismatische presentator van RTL Late Night , de meest aansprekende talkshow van het moment.

In Let’s Dance - Mijn Dance Classics vertelt de winnaar van de Zilveren Televisiester 2014 over zijn familie, zijn jeugd in de Bijlmer en, vooral, hoe hij in de jaren tachtig verzeild raakte in de Amsterdamse dancescene.  Minstens zo gedreven als hij aan tafel in zijn talkshow is, maakt Humberto Tan op aanstekelijke wijze duidelijk hoezeer hij genoot van het danceleven in de weekenden, van dansen als lifestyle, en waarom. En dat laatste met betrekking tot zijn favoriete dansnummers, de sfeer en de artiesten die hem nog steeds in beweging krijgen. Naast dit unieke persoonlijke verslag bevat Let’s Dance - Mijn Dance Classics maar liefst 4 cd’s met een uitgebreide toelichting op Humberto Tans all-time favoriete disco-, soul- en dancetracks.

Muziek waarbij niemand stil kan blijven zitten, dat spreekt vanzelf.

29,95- paperback Uitgeverij Luitingh Sijthoff

Komende evenementen

Recente berichten

Volg me op Twitter

Instagram

Mampreneur Nederland