post

Mampreneur Nederland > 5 Tips om een bedrijf te starten

5 Tips om een bedrijf te starten

5-tips-for-starting-your-own-business

1.Het is heel belangrijk naar een gat in de markt te zoeken. Doe iets, wat een beetje anders is. Je hoeft       geen uitvinder te zijn.

2. Zoek een adviseur: Probeer en ziek iemand die een onderneming runt waar jij geïnteresseerd in bent en die jouw wilt helpen hierbij.  Veel mensen zullen je helpen, als je geen geld kan aanbieden dan kan je een klein vermogen aanbieden van jouw bedrijf aan jouw adviseur. Zij kunnen jou helpen om geen fouten te maken.

3. Bescherm jezelf: neem niet nog een hypotheek op jouw huis, er zijn andere manieren om geld in te zamelen. Ga voor Crowdfunding, breng je huis niet ik gevaar.

4. Wees niet bang om te falen: Falen is een onderdeel van de bedrijfsvoering. Je leert veel door middel van mislukking, het is echt belangrijk. Het tegenovergestelde van succes is niet het falen, maar het niet proberen.

5. Wees zelfverzekerd: Vertrouwen is net zo belangrijk als competentie, je moet zelfverzekerd zijn en een passie en liefde hebben voor wat je doet, om iets te kunnen verkopen aan iemand. Doe niet iets omdat je denkt dat je geld eraan kan verdienen.

Komende evenementen

Recente berichten

Volg me op Twitter

Instagram

Mampreneur Nederland