Mampreneur | voor ondernemende vrouwen en moedersHet doel van Mampreneur Nederland is om ondersteuning te geven en kennis te delen die van belang zijn om een succesvolle onderneming op te bouwen en met name voor de werkende vrouw en/of moeder. Eind 2014 heeft eigenaresse Sandhya Baidjoe het online platform Mampreneur opgericht. “Ik heb Mampreneur opgericht, omdat ik destijds zelf niet veel informatie kon vinden over het ondernemerschap en dan speciaal voor vrouwen en/of moeders met een eigen bedrijf.”


De bedrijfsnaam Mampreneur, uitgesproken als Mam-Pruh-neur, staat voor een multi-tasking vrouw die heel goed de balans kan managen tussen het runnen van een eigen onderneming en de tijdrovende taken als moeder.


 

Mampreneur
On Tour
 


Mampreneur gaat door het hele land heen om ondernemende vrouwen en moeders te ontmoeten en te helpen met hun ondernemening of te helpen een onderneming op te starten. 

       Lees meer        
Evenement
Den Haag
op 6 oktober 2016
 


Mampreneur komt naar Den Haag op donderdag 6 oktober van 10.00 tot 17.00 uur met diverse sprekers en entertainment. Locatie: WTC Den Haag 

       Lees meer        

 

 
 

Mampreneur Magazine


Lees over andere ondernemende vrouwen en hun ervaringen.

Krijg tips en advies van mensen uit de praktijk.

Hoe kan ik beter ondernemen?

Hoe combineer ik moederschap met ondernemen?

Hoe zet ik social media zo goed mogelijk in?

Hoe gebruik ik marketing en pr voor meer omzet?

Hoe ga ik zo efficiënt mogelijk met mijn tijd om?

Wat zijn de kerncompetenties die alle bedrijven nodig hebben?

       Lees meer        

 

email: [email protected]

website: mampreneur.nl
(C) 2016 Mampreneur