post

Mampreneur Nederland > David Beckham kondigt eigen mannenmodelabel aan

David Beckham kondigt eigen mannenmodelabel aan

Ex-voetballer David Beckham gaat woensdag naar alle waarschijnlijkheid zijn eigen mannenmodelabel aankondigen. Hij zou daarbij samenwerken met Global Brands.

Global Brands houdt woensdag een persconferentie in Hong Kong en heeft aangekondigd dat daarbij een speciale gast aanwezig zal zijn. Bronnen hebben aan het doorgaans goed ingelichte modevakblad Women's Wear Daily gemeld dat het om David Beckham gaat. In april werd reeds bevestigd dat hij met het bedrijf in gesprek was over een mannenmodelabel.

Een medewerker van Simon Fuller zal ook bij de persconferentie in Hong Kong aanwezig zijn. Fuller adviseert David en Victoria Beckham bij al hun modeactiviteiten en is medeverantwoordelijk voor het grote succes van het modelabel van Victoria Beckham.

David Beckham ontwierp eerder een ondergoed- en badmodecollectie voor de Zweedse modeketen Hennes & Mauritz. Ook werkte hij samen met Adidas en lanceerde hij samen met Coty een collectie cosmetica. Hij was het gezicht van meerdere mode- en lifestylecampagnes.

Komende evenementen

Recente berichten

Volg me op Twitter

Instagram

Mampreneur Nederland